Kapcsolat

Cím

7362 Vásárosdombó Rákóczi u. 19.

Szolgáltatásaink

Bérgyártás:

Vállalunk a saját tervezésű eszközökön túl bérgyártást is.

  • - Műszaki rajzok alapján készítjük el a legkülönfélébb alkatrészeket hagyományos és CNC forgácsolással. Acél, nemesacél, alumínium, vagy különböző műanyagok felhasználásával. Ide értve olyan különleges anyagokat is, mint a Hardox, Hasteloy, Titán, vagy magas GF tartalmú műanyagok, mint például a Durostone.
  • - Rövidesen munkába áll 5 tengelyes vízvágó berendezésünk, amely kifejezetten alkalmas különleges anyagok vágására is. Ilyen különleges anyag a francia krémes, hab anyagok, szövetek, speciális rétegelt (fa)lemezek, rozsdamentes acélok és ötvözött szerszámacélokból, a be-edződés legkisebb kockázata nélkül. Ide tartoznak a kövek, márványok akár szögben való vágása, darabolása. 4000mm x 2000mm méret tartományban.
Megmunkáló gépeink Megmunkáló gépeink
services

Általános gép tervezés és gyártás:

Tervezünk szinte az élet minden területére gépeket, szerszámokat, készülékekeket vagy akár komplett technológiákat. Legyen benne akár elektronikus-, pneumatikus- vagy hidraulikus hajtás, illetve egyéb klasszikus vagy speciális technológia. Érintse akár az élelmiszer ipart, mikrobiológiát, gép és alkatrész gyártást, elektronikai ipart vagy a mezőgazdaságot. Repülőgép és hajóipari alkatrészeket is gyártottunk már.

services

Gyártó és szereléstechnikai szerszámok, készülékek:

Tervezünk prés, stanc (kivágó) és hajlító szerszámokat a vevői igényeknek megfelelően. Továbbá tervezünk hengerítő szerszámokat, szerszámsorokat egyedi lemez termékek gyártására. Nem csak megtervezzük és legyártjuk ezeket, hanem igény esetén üzemeltetjük, gyártunk ezekkel a szerszámokkal a megrendelő részére.

services

Mérőlaborunk rövidesen rendelkezésre áll:

Vállalunk bér mérést CNC koordináta mérőgépünkön 1000 x 800 x 600mm mérési tartományban, mérési jegyzőkönyvvel, egyedi vagy sorozat mérés keretein belül.

services